Fogászat

Címoldal All-On-4®

All-On-4®

Az All-On-4® kezelés a betegeknek számos előnyt nyújt.

Ha elvesztette az összes fogát, a nem rögzített, hagyományos protézisek csak ritkán nyújtanak tökéletes megoldást. Az ilyen protézisek esetenként fájdalmat okoznak, kényelmetlenek vagy instabilak, megnehezítik az evést, ezért előfordulhat, hogy nem ehet kedvére olyan ételeket, melyeket egyébként szeret. A modern fogászat azonban számos megoldást kínál. Az All-On-4® az egyik legjobb ilyen megoldás.

Egy hatásos kezelési megoldás.

Az All-On-4® koncepció a hiányzó fogak pótlását jelenti egy teljes híddal, amelyet csak négy fogászati implantátum tart. Mivel kevesebb implantátum szükséges, csökken a kezelési idő.

Az egyedülálló All-On-4® megoldás a csontban nagyobb stabilitást biztosít, illetve segít elkerülni egyéb kiegészítő műtéteket, mint például a csontpótlás.

Általában a fogorvosa a kezelés után még aznap be tud helyezni egy ideiglenes fogsort. Ezek az ideiglenes fogak mind esztétikailag, mind funkciójukban nagyon hasonlítanak a természetes fogakra, így használhatja őket akár közvetlenül a műtét után.

Néhány hét gyógyulás utána fogorvosa felhelyezi a végleges hidat. Ezáltal javulhat az életminősége és újra élvezheti a kedvenc ételeit.

Az implantátumos megoldások előnyei.

Költséghatékony megoldás. Az új fogaihoz fogsoronként csak négy implantátum szükséges. A kevesebb implantátum kevesebbe kerül.

Ritkábban van szükség csontpótló eljárásra. Az implantátumok közül kettő speciálisan meg van döntve, ami bitzonságosan és stabilan rögzíti a fogsort és általában feleslegessé teszi a csontpótló műtéteket.

Rövidebb kezelési és gyógyulási idő. A fogsor felhelyezhető az implantátumokra közvetlenül a behelyezésük után. A műtét és az új fogsor behelyezése szinte egy időben történik.

Rugalmas választási lehetőségek. Kiválaszthatja az Ön számára legmegfelelőbb fogpótlási megoldást, például a rögzített lehetőséget (ez a legtartósabb és a legjobban alkalmas a rágásra, de nem lehet kivenni) vagy a kivehető változatot (ezt egyszerűen ki tudja venni,
így könnyen tisztítható).

Tudományosan bizonyított és dokumentált. Az All-On-4® megoldás eredményességét olyan klinikai vizsgálatok eredményei igazolják, amelyekben négy implantátumot helyeztek be egy teljesfogsor-protézis rögzítésére. Az implantátumok ferde behelyezését több mint egy évtizede sikeresen alkalmazzák a gyakorlatban.

1. Választhat rögzített vagy kivehető végleges fogsort.
2. Ez a speciális implantátum a függőlegeshez képest ferdén van behelyezve, javítva ezzel a fogsor optimális megtámasztását és stabilitását.

Magas szintű szakmai kezelések a fogászatban kardiológiában

szechenyi2020