Fogászat

Címoldal Bemutatkozás

Bemutatkozás

Üdvözöljük az Augusztin Medical Kft. weboldalán!

Fogászat Kecskemét-Augusztin Medical Kft.

Rendeléseinkben sürgősségi, ügyeleti ellátást nem végzünk!

Az alábbiakban megismertetjük rendelőnkkel, ahol magas színvonalú, betegközpontú fogászati, kardiológiai és foglalkozás-egészségügyi ellátást nyújtunk kellemes, nyugodt környezetben. Örömünkre szolgál, hogy ellátogatott oldalunkra, reméljük választ talál kérdéseire és hamarosan pácienseink között üdvözölhetjük.

Az egészséges fogazat és íny az általános egészség része, a szép mosoly a kapcsolatteremtés fontos eszköze. Mi segítünk Önnek, hogy elképzelései valóra váljanak, egészségesebb, magabiztosabb legyen. A rendszeres kontrollvizsgálatokkal az elért eredmény megtartását támogatjuk.

Rendelőnk Kecskeméten, a belvároshoz közel, kertvárosi környezetben, könnyen megközelíthető helyen található, ahol a parkolás biztosított. A magas szakmai színvonalat munkatársaink folyamatos elméleti és gyakorlati képzésével biztosítjuk. A korszerűen felszerelt, kétszékes rendelőnkben gépeink, eszközeink, valamint az általunk használt anyagok és eljárások minősítettek, megfelelnek az európai és az amerikai szakmai előírásoknak és biztonsági szabványoknak. Rendelőnkben szigorú higiéniai szabályokat követve dolgozunk. E-mailben elküldött panoráma röntgen, valamint a panaszok és elvárások rövid leírása alapján lehetőség van előzetes, tájékoztató jellegű kezelési terv készítésére.

Időpont-egyeztetés után kezeléseink 2-12 nap alatt elvégezhetők, ha nem kell sebgyógyulásra számítani.

Smile Design számítógépes program segítségével a páciens arcának, egyéniségének jellegzetességeit figyelembe véve tudjuk megtervezni a fogak méretét, színét, egymáshoz való viszonyát, hogy a legkedvezőbb arcformát tudjuk kialakítani. A program lehetőséget nyújt a kezelések előtt, úgynevezett „látványterv” készítésére.

Magas szintű szakmai kezelések a fogászatban kardiológiában

szechenyi2020