Fogászat

Címoldal Fogpótlások-Koronák-Hidak

Fogpótlások-Koronák-Hidak

Fogpótlások-Koronák-Hidak

Fogkorona javasolható olyan betegeknek, akiknek fogai nagymértékben roncsolódtak, illetve azoknak, akik nem elégedettek fogaik színével vagy formájával. Egy jól elkészített, minőségi és precíz korona, akár 15 évig is tartó esztétikus megjelenést eredményez viselőjének.

A magas szakmai színvonalú, korszerű és fogtechnikai laboratóriummal rendelkező rendelőnkben élethű, természetes hatású esztétikus koronákat és hidakat készítünk. A kezelés során a páciensnek lehetősége nyílik a fogpótlás szájba próbálására és a fogszín egyéni meghatározására. Így a páciens alakíthatja magának a készítendő fogpótlás nagyságát, állását, formáját, szabályosságát, stb.

A koronák és hidak kivitelezésénél fő szempont, hogy a tökéletes széli záródás érdekében a lehető legprecízebben készüljenek el. Ha egy fogpótlás rosszul zár, akkor az alatta lévő fog elromlik, alászuvasodik. Az elálló szélű, rosszul záró koronák nehezen tisztíthatók, ami egyrészt fogszuvasodáshoz, másrészt fogkövességhez, valamint ezek következményeként fogágybetegségek kialakulásához vezethet.

Magas szintű szakmai kezelések a fogászatban kardiológiában

szechenyi2020